Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü İş Birliği ile Ağaç Dikme Etkinliği

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü İş Birliği İle Ağaç Dikme Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda Çevre Korumu Dersi kapsamında ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Ağaç dikme etkinliğimize Tavşanlı MYO Müdür Yardımcısı Çağatay BALİ, Tavşanlı MYO Sekreteri Faruk GÜLTEKİN, Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Mehmet Ergin BAY, Çevre Koruma Dersi Hocası Okt. Eyyüp ACAR ve Öğretim elemanları katıldı. Etkinlikte çok sayıda fidan toprakla buluşturulurken, Tavşanlı MYO öğrencileri de bahar havasında yapılan bu etkinlikten oldukça keyif aldılar. Etkinlikte konuşma yapan Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Mehmet Ergin BAY konuşmasında, ağaç dikmenin yöntemi, önemi ve ağaç dikmenin çevremize faydalarından bahsetti.

Tavşanlı MYO Basın Temsilcisi

Öğr.Grv. Evren BAŞAR

14 Temmuz 2015, Salı / 1602 defa okundu.

Tüm Duyurular