Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binası Temel Atma ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksi Açılış Töreni.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binası Temel Atma ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksi Açılış Töreni.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binası Temel Atma ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksi Açılış Töreni 01 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirildi. Törene Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARAASLAN, Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muharrem KAYA, Tavşanlı Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Mustafa KAYIK, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus ERDOĞAN ve Prof. Dr. Kaan ERASLAN, Dumlupınar Üniversitesi daire başkanları, Tavşanlı Kurum amirleri ve STK Temsilcileri,  Tavşanlı MYO Akademik ve İdari personeli, Tavşanlı MYO öğrencileri ve Tavşanlı halkı katıldı. Törende, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binasının yapılmasında ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksi açılmasında emeği geçen; Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ ya, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARAASLAN’ a, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’ e ve Dumlupınar Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı Serdar UMCUOĞLU’ na Plaket takdim edildi. Törenin ardından Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binasının temelinin atılması ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksinin açılışı herkesin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Eğitim Öğretim Binasının ve Tavşanlı Yerleşkesi Spor Kompleksinin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

                                                                                                                                                                   Basın Temsilcisi

Öğretim Görevlisi Evren BAŞAR

05 Aralık 2014, Cuma / 2535 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular