Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünden Kitap Bağışı

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO 2. Sınıf Büro Yönetimi ve Yönetici asistanlığı öğrencileri okumuş oldukları kitapları Tavşanlı MYO kütüphanesine bağışladılar. Bağışı gerçekleştiren öğrenciler adına konuşan  Özge Öztürk ‘ Kütüphanemizin gelişmesinde bizimde katkımız olduğu için çok mutluyuz böyle etkinliklerin devam etmesi için herkesin desteklerini bekliyoruz ‘ diye konuştu. Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölüm başkanı Öğr.Grv. Evren BAŞAR ‘ öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz bu etkinlik ile hem öğrencilerimize kitap okumanın faydalarını anlattık hem de bağış yapmanın önemini vurguladık. Etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederim’ diye ifade etti. Tavşanlı MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. Çağatay BALİ’ kütüphanemiz 1998 yılında aktif olarak faaliyete geçmiştir. Kütüphanemizde süreli ve güncel yayınlar olmak üzere 2500 çeşit bulunmaktadır. Kitapları kütüphaneye bağışlayan öğrencilere teşekkür ederim‘ dedi. Tavşanlı MYO Müdürü Doç.Dr. Muharrem Kaya, ‘etkinliği düzenleyen öğrencilerimizi tebrik ediyorum, Her geçen gün artan kaynaklar ile kütüphanemiz daha da zenginleşiyor. Kütüphanemizin gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.’ diye ifade etti.

07 Nisan 2014, Pazartesi / 1495 defa okundu.

Tüm Duyurular