Masa Tenisi Turnuvası Bitmiştir

Tavşanlı MYO öğrencileri arasında 15-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası 22 Nisan salı günü final müsabakası ile sona ermiştir. Masa tenisi turnuvasını organize eden Öğr.Grv. Ahmet USLU ve Öğr.Grv.Evren BAŞAR‘ Müsabakalar bu yıl daha heyecanlı geçti. Öğrencilerimiz tatlı bir rekabet içerisinde kazanmak için mücadele ettiler. Toplamda 20 öğrencimiz turnuvalarda mücadele etmiştir. Okulumuz öğrencileri müsabakalara yoğun ilgi göstermişlerdir. Katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz’ diye konuştu. Turnuvayı izlemeye gelen Okul Müdür Yardımcımız Öğr.Grv. Çağatay BALI ‘ Bu etkinlikler devam edecektir. Önümüzde Geleneksel Kariyer günlerimiz ve Mezuniyet töreni var. Bu yoğunluğun ve heyecanın diğer etkinlikler içinde devam etmesini diliyorum. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve 1.Olan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum. Sporun gelişimi ve öğrencilerimiz arasında yaygınlaşması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz ‘ diye konuştu. Final müsabakasını izlemeye gelen Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa kayık, Tavşanlı MYO okul sekreteri Faruk GÜLTEKİN ve okul öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25 Nisan 2014, Cuma / 1346 defa okundu.

Tüm Duyurular