Dış Ticaret Bölümünden; Seminer ve Sertifika Programı

Tavşanlı MYO 2.Kariyer Günleri kapsamında Perşembe günü saat 15:00’ te Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin eğitim verdi. Eğitime, Dış Ticaret Bölümü 1. Ve 2. Sınıf Öğrencileri, Lojistik Bölümü 1. Ve 2. Sınıf Öğrencileri ile diğer bölüm öğrencileri ve Tavşanlı MYO Akademik personeli yoğun ilgi gösterdiler. Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin konuşmasında sektördeki yerleri ve yaptıkları hizmetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Amaçlarını, kaç firmayla çalıştıklarını, firmalara nasıl yardımcı olduklarını anlattı. Dış ticarette en önemli belgelerden birisi olan Gümrük Beyannamesinin nasıl doldurulması gerektiğini ve de ne işe yaradığını görsel olarak açıkladı. Konuşma sonunda Tavşanlı MYO Lojistik 2. Sınıf (NÖ/İÖ) ve Dış Ticaret 2. Sınıf (NÖ/İÖ) öğrencilerine Piyasada ücret karşılığı verilen “Koza Dış Ticaret Yönetim Sistemi Katılım Belgeleri”  herhangi bir bedel aranmaksızın verildi. Lojistik 2. Sınıfın belgeleri Lojistik Program Sorumlusu Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN tarafından, Dış Ticaret 2. Sınıfın Belgeleri ise Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat BİLGİN tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Belge dağıtımından sonra, gelen misafire hediyesi, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Sibel MANİSALI tarafından takdim edildi. Ardından ise Öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

15 Mayıs 2014, Perşembe / 1511 defa okundu.

Tüm Duyurular