Man Otobüs Fabrikası ve Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Teknik Gezisi

12.04.2018 Perşembe günü okulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif KUNT, Yüksekokul sekreteri Ali AYAZ, teknik personel İsmail ŞAVLI’nın katılımıyla, MAN Otobüs fabrikası ve Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği bölümü laboratuvarlarına teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

Otomotiv ve metot mühendisleri eşliğinde MAN fabrikasında öğrenciler önce fabrika içi üretim ve test birimlerini ziyaret etmiş, ziyaret sonrasında kısa bir seminer düzenlenmiştir. Daha sonra öğrenciler Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği bölümü laboratuvarlarını ziyaret ederek taşıt ve içten yanmalı motorlar konularında yapılan akademik çalışmaları incelemişlerdir. Teknik gezi sonrasında öğrenciler serbest zaman etkinliğinde bulunarak Ankara şehrini gezmişlerdir. Okul yetkililerine düzenlenen teknik gezi konusunda teşekkür edilerek gezi sona erdirilmiştir.

25 Nisan 2018, Çarşamba / 1074 defa okundu.

Tüm Duyurular