Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Okulumuzu Ziyaret Etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN Okulumuzu Ziyaret Etti.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK okulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu  akademik ve idari personeli ile beraber öğle yemeği yedi. Öğle yemeği sonrası Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK , Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk GÜNEŞ ve Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Bülent CIRIK’ dan okulların genel durumu hakkında brifing aldı. Sayın Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız ziyaret sonrasında duydukları memnuniyetleri dile getirerek okulumuzdan ayrıldılar.

Tavşanlı MYO Basın Temsilciliği

Öğr.Grv.Evren BAŞAR