Tavşanlı MYO Öğrencilerine Yönelik “Teknoloji Bağımlılığı” Eğitimi

TAVŞANLI MYO ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI” EĞİTİMİ

Okulumuz öğrencilerine Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından “Teknoloji Bağımlılığı” konulu eğitim verildi. Gerçekleştirilen etkinliğe eğitmen olarak Yavuz DOĞANAY katıldı. Yavuz DOĞANAY  “Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gittikçe hızlandığı ve teknolojinin aynı hızla günlük yaşamımıza girdiği düşünüldüğünde cep telefonları, bilgisayarlar ve internet teknolojilerinin yaşamımızdaki vazgeçilmez yeri ve önemi bir kez daha açıkça görülmektedir. Bununla birlikte teknolojinin sorunlu kullanımının eğitim hayatını, özel ve sosyal yaşantıyı, iş verimini olumsuz etkilediği oldukça açıktır. Sizlerin de dikkatini bu konuya çekmek için bu tür eğitimler veriyoruz. İnternet ve teknoloji bağımlılığı diğer bağımlılıklarda olduğu gibi kişinin bağımlısı olduğu teknolojik ürüne ulaşamadığında yoksunluk yaşadığı bir durum olarak tanımlanmaktadır” diye konuştu.

Etkinliği Tavşanlı MYO öğrencileri dikkatle dinlediler ve bu türlü etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirttiler.

Tavşanlı MYO Basın Temsilcisi

Öğr. Grv. Evren BAŞAR