Tavşanlı Myo’ da Kampanyalar Yarıştı

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü tarafından “Kampanyalar Yarışıyor” halkla ilişkiler kampanyaları yarışması düzenlendi.  Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmaya 9 grup katıldı. Katılan dokuz gruptan ön elemeyi geçen beş grup düzenlenen etkinlik ile sunumlarını yarışma komitesi önünde tekrar sundu. Yarışma komitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. M.Akif KUNT, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Evren BAŞAR, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Sorumlusu Öğr.Grv. Harika ÖZKAN, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Program Sorumlusu Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN' dan oluştu.   Etkinlik dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, Pazartesi