3 Boyutta Tavşanlı Proje Yarışması

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı tarafından “3 Boyutta Tavşanlı” projesi kapsamında, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve 3B Modelleme alanlarında yarışma düzenlendi. Harita Kadastro Programı 2.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmaya, Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında; planlama, eğitim ve ulaşım konularında proje oluşturan 7 grup, 3B Modelleme alanında; tescilli kültür varlıkları ve farklı mimarileriyle ön plana çıkan bazı yapılar için 3B proje oluşturan 8 grup katıldı.

Gruplar yaptıkları projeleri, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro ProgramıSorumlusu Öğr.Grv. Ahmet USLU, Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü M.Ali AKAR, Harita Mühendisi E. Murat CEZAYERLİ ve Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Metin ERTEKİN’den oluşan yarışma komitesi önünde sundular. Proje sunumları sonrasında, Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında “Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturulmasında Tavşanlı Örneği projesi”, 3B Modelleme alanında “Tavşanlı Otogar Binası 3B Modeli ve Animasyonu projesi ile Tavşanlı Ulu Camii 3B Modeli ve Animasyonu Projesi”en başarılı projeler olarak seçildi. Etkinlik dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tavşanlı MYO Basın Temsilciliği

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, Pazartesi