Tavşanlı Myo’ da Mezuniyet Çoşkusu

27.05.2016 tarihinde düzenlenen mezuniyet Programımıza, Tavşanlı Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK,  Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk GÜNEŞ, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent CIRIK, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdür Vekili Turgay TEMEL, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu İdari ve Akademik personeli, mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törenimiz, Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk GÜNEŞ’ in mezun öğrencilerimize ve ailelerine hitaben yaptığı konuşma ile devam etti. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk GÜNEŞ konuşmasında: “Öğrencilerimizi yetiştiren ve bugünlere  getiren ailelerle bu mutlu günde hep bir aradayız. Hayatının en önemli döneminde Tavşanlı Meslek Yüksekokuluna gelen öğrencilerimizin aslında eğitimleri burada bitmiyor, hayatları boyunca devam edecek. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyduklarında kendilerine yardıma hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum,” dedi. Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk GÜNEŞ' in konuşmasından sonra Tavşanlı MYO Akademik personeli temsilen Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN mezun öğrencilere yönelik  bir konuşma yaptı.Tavşanlı MYO mezun öğrencilerimiz adına Okul birincisi Makine ve Metal Teknolojileri  Bölümü öğrencisi Halil  ÖZEL konuşma yaptı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne Başarı Belgesi ve hediyeleri takdim edildi. Okulumuz tarafından organize edilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Ödül törenin ardından Tavşanlı MYO Okul Birincisi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencisi Halil ÖZEL okul yaş kütüğüne plaket çaktı.

Kepler büyük bir mutlulukla havaya atıldı.

Mezun öğrencimizin geri sayımına bütün öğrencilerimiz eşlik ederek çoşku ile kepler havaya atıldı. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk, ailelerin de sahneye gelmesi ile ikiye katlandı.  Mezuniyet anını fotoğraflarla ölümsüzleştiren öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla mezuniyeti kutladı.

Program sonrasında misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.

Tavşanlı MYO Basın Temsilcisi

Öğr.Grv. Evren BAŞAR