8 Mart Kadın, Aile ve Toplum Konulu Konferans

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle okulumuzun konferans salonunda "Kadın, Aile ve Toplum" konulu eğitim konferansı gerçekleştirilmiştir. Konferansa Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nden Müdire Havva CEYLAN, Kadın Birimi Sorumlusu Sosyolog Rümeysa ÖZDEN ve Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN katılmışlardır.

Okulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Hülya GENÇER ÇAĞLAR günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması ile  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün tarihçesini slaytlar eşliğinde anlatmıştır. Daha sonra Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nden Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN, kadının aile ve toplum içindeki yeri konusunu slayt ve videolar eşliğinde ele almıştır.

Yapılan etkinlikle öğrencilerin aile, toplum ve çalışma hayatı içindeki kadının önemine yönelik  bakış açıları genişlemiş, kadının hem aile, hem toplumda yaşadığı şiddet ve taciz olayları nedeniyle yaşadığı zorluklar konusunda farkındalık oluşturulmuş ve sahip olduğu yasal haklar konusunda bilgilendirilmiştir.

Konferansın sonunda okulumuz Md. Yrd. Dr. Ahmet ÇELİK, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdiresi Havva CEYLAN'a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etmiş, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi görevlileri konferansa katılan bayanlara kırmızı karanfiller dağıtmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, Pazartesi