2017 Yılı Mezuniyet Töreni

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ TAVŞANLI MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA

2017 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda önlisans eğitimini tamamlanan öğrenciler 18 Mayıs 2017 perşembe günü saat 17.00'da mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 2017 Mezuniyet Töreni’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,  Tavşanlı Meslek Yüksekokulu İdari ve Akademik personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş; “Öğrencilerimizi yetiştiren ve bugünlere getiren ailelerle bu mutlu günde hep bir aradayız. Hayatının en önemli döneminde Tavşanlı Meslek Yüksekokuluna gelen öğrencilerimizin aslında eğitimleri burada bitmiyor, hayatları boyunca devam edecek. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyduklarında kendilerine yardıma hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum,” dedi.

Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş’in konuşmasından sonra Tavşanlı MYO Akademik personeli temsilen Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar mezun öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında "Artık hayat okulunun öğrencileri oluyorsunuz. Bu okulda sizlere başarılar diliyoruz. İleride sizleri güzel yerlerde güzel işler yaparken görmek bizler için gerçek mutluluk olacaktır. Aydınlık yarınlar için Tavşanlı Meslek Yüksekokulu kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek gençlerimizi sevgiyle uğurluyoruz. Mezuniyetinizi en içten dileklerimizle kutluyoruz." dedi.

Tavşanlı MYO mezun öğrenciler adına Okul birincisi Harita Kadastro Bölümü öğrencisi Fatih Vatansever konuştu.

Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şükrü Şentürk ve Belediye Başkanı Mustafa Güler birer konuşma yaptı.

Okul birincisi Harita Kadastro Bölümü öğrencisi Fatih Vatansever'e, okul ikincisi Lojistik Bölümü öğrencisi Bahadır Öztürk'e ve okul üçüncüsü Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi Eray Ayaz'a başarı belgeleri ve hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.

Dış Ticaret Bölüm birincisi Büşra Kaya, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm birincisi Merve Ersoy, İnternet Ağ Teknolojileri Bölüm birincisi Eyüp Okur, Otomotiv Teknolojisi Bölüm birincisi Mücahit Çakar, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Bölüm birincisi Erdal Sönmez, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Bölüm birincisi Serkan Ceylan, Makine Bölüm birincisi Burkay Salkımsöğüt, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm birincisi Naime Rumeysa Alt'a başarı belgeleri bölüm başkanları tarafından takdim edildi.

MYO tarafından organize edilen spor faaliyetlerinde dereceye giren masa tenisi turnuva birincisi Otomotiv Bölümü öğrencisi Serkan Dikbıyık'a da başarı belgesi verildi.

Ödül töreninin ardından Tavşanlı MYO Okul Birincisi Harita Kadastro Bölümü öğrencisi Fatih Vatansever okul yaş kütüğüne plaket çaktı ve kep atma töreni gerçekleştirildi. Misafirlere mezuniyet pilavı ikram edilerek program sonlandırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, Pazartesi