Meslek Yüksekokulumuzda Kişisel Gelişim, Hobiler Üzerine Söyleşi

Meslek Yüksekokulumuzda Kişisel Gelişim, Hobiler Üzerine Söyleşi ve Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak, 13 Ekim 2017 Cuma günü, okulumuzun konferans salonunda, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen söyleşiye Aile Eğitim Programı Eğitimcisi Yavuz DOĞANAY, Eğitimci-Doğa Sporcusu Ömer Faruk ÇATAL, Profesyonel Uçurtmacı Fevzi KIR, Tavşanlı Türk Sanat Müziği Korosu Keman Sanatçısı Ekrem ŞAKRAK, Solist İbrahim ŞİRİNOĞLU ve Ritim-Saz Sanatçısı Metin AKKAYA katıldılar.

Düzenlenen etkinliğe yüksek katılım gösteren öğrenciler, çeşitli hobiler ve bu hobilerin uygulayıcılarının tecrübeleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Programda, bağımlılıklar konusunda kısa bir konuşma yapan Aile Eğitim Programı Eğitimcisi Yavuz DOĞANAY, hobi edinmenin bağımlılıkların önlenmesinde ve düzeltilmesinde sahip olduğu rolden ve kişisel gelişim üzerindeki olumlu etkilerinden bahsetti.

Doğa sporları ile ilgili yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler aktaran Doğa Sporcusu Ömer Faruk ÇATAL, gerçekleştirdikleri kamp ve bisiklet etkinlikleri hakkında bir sunu gerçekleştirdi. ÇATAL, öğrencilerden gelecek bir kamp etkinliği talebi konusunda kendilerine yardımcı olabileceğini ifade etti.

Ayrıca, programda profesyonel olarak uçurtma etkinlikleri ile ilgilenen Fevzi KIR, uçurtma hobisi ile ilgili katıldığı ulusal ve uluslararası etkinliklerde edindiği tecrübeler hakkında ilginç bilgiler aktardı.

Program, Tavşanlı Türk Sanat Müziği Korosu’nun keyifli müzik dinletisi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, Çarşamba