Harita Kadastro Faaliyetleri Konulu Konferans

Okulumuz Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı tarafından 20 Ekim 2017 tarihinde okulumuz  konferans salonunda Harita Kadastro Faaliyetleri konulu konferans gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa YANALAK ve Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halis SAKA ‘nın konuşmacı olarak katıldığı programa; akademisyenler, kamu kuruluş temsilcileri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konferansta harita kadastro faaliyetlerinin dünü bugünü ve geleceği üzerinden; Toprak İnsan İlişkileri, Kadastro ve Taşınmaz Yönetimi, Eğitim – Kalite Güvenliği – Yönetmelik, Güncel Teknolojiler ve Meslek Sorunları hakkında dinleycilere bilgiler verildi.

Konferasın ardından öğrenciler ve akademisyenler merak ettikleri sorulara yanıt aradı ve soru-cevap bölümünün ardından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, Çarşamba