Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Öğrenci ve Personelimizin Buluşması

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER “YEREL BULUŞMALAR” TOPLANTILARI KAPSAMINDA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ. ÖĞRENCİLERE İLÇEDE YÜRÜTÜLEN PROJE VE ÇALIŞMALARI ANLATAN BAŞKAN GÜLER, AYRICA BAZI NASİHATLERDE DE BULUNDU.

“ÖĞRENCİLİK YILLARINIZI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN”

Gençlerden, öğrencilik dönemlerini çok iyi değerlendirmelerini isteyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İleride iş hayatına atıldığınızda zorluk çekmemek için bu dönem kendinizi her türlü yetiştirmelisiniz. Okulda aldığınız teorik eğitimin yanında mesleki olarak da kendinizi yetiştirin” dedi.  Tavşanlı Belediyesi olarak Dumlupınar Üniversitesi ile tam bir işbirliği halinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İçinizden bazı arkadaşlarınızla proje bazında birlikte çalışıyoruz. Sizler de bu dönemi en iyi şekilde değerlendirin. Eğitim olarak mesleki ve tecrübe açısından birikimler elde edin” şeklinde konuştu.

“DIŞARIDAN GELEN ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZ BİZİM EMANETİMİZDİR”
Gençlere ahlaki olarak çevrelerine örnek olmalarını isteyen Başkan Güler, “İçinizde dışarıdan gelen öğrencilerimiz de var. Onlar bizim emanetlerimiz. Anne ve babalarının göz bebeği olan bu öğrenci kardeşlerimize biz bu gözle bakıyoruz. Sizler artık bizim hemşehrimiz de oldunuz. Ahlaki olarak da örnek birer birey olmanızı isterim. Bu ülke; vatanına milletine bağlı, milli ve ahlaklı gençlerin omuzlarında yükselecektir” dedi.

“ÜNİVERSİTE’DE BAŞLATILAN KÜLLİYE İNŞAATININ KALAN KISMINI BELEDİYE OLARAK BİZ ÜSTLENDİK”
Belediye Başkanı Mustafa Güler, üniversiteden gelen her talebe açık olduklarını ifade ederek, “Herhangi bir eksiğiniz olduğunda bize başvurun. Daha önce öğrenci kafeteryası inşaatını yapmıştık. Şimdi de okul bahçesinde inşaatı devam eden Külliye’yi tamamlayacağız. Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL’yi bulacak olan inşaatın geri kalanını Tavşanlı Belediyesi olarak biz üstlendik” dedi. Tavşanlı Belediyesi’nin 2018 projelerini de anlatan Başkan Güler, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Programa öğrencilerin yanında; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş ve bazı öğretim görevlileri ile okul personeli de katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, Cuma