2017 - 2018 Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuzun değişik bölümlerinden mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet töreni 10 Mayıs 2018 Perşembe günü okulumuz yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Haluk GÜNEŞ’in açış konuşmasıyla başlayan tören öğrenciler adına Bilgisayar Programcılığı öğrencisi ve Okul Birincisi Hüseyin AR’ın ve Öğretim Elemanları adına Öğr. Gör. Sibel MANİSALI’ nın konuşmalarıyla devam etti. Okul Birincisi Hüseyin AR’ın mezuniyet kütüğüne plaket çakması, bölüm birincilerine başarı belgelerinin verilmesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmaya gönüllü olarak destek veren öğrencilere ve okulumuz personeli adına Öğr. Gör. Harika ÖZKAN'a teşekkür belgelerinin verilmesi ve mezun öğrencilerimizin kep atmalarıyla son buldu.

Törenin akabinde bütün konuklarımıza pilav-ayran ikramı yapıldı.

Mezuniyet törenimize teşrif eden Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Müftümüze ve İşkur Müdürümüze ve misafirlerimize teşekkür eder, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak bütün mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve esenlikler dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, Cuma