“Belediyelerdeki Haritacılık Faaliyetleri“ Konulu Konferans

24.10.2018 Çarşamba günü saat 13.30’da okulumuz konferans salonunda “BELEDİYELERDEKİ HARİTACILIK FAALİYETLERİ” konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferansa okulumuz Harita Kadastro Programı eski mezunlarından, Bursa Büyükşehir Belediyesi Harita Şube Müdürlüğü çalışanlarından Ahmet KALAYCI, Ersin KAŞDEMİR, Bursa Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü çalışanlarından İlyas ÜNAL ve KORAT Madencilik A.Ş. çalışanlarından Fırat Altan SURAL konuşmacı olarak katılmışlardır.

Konuşmacılar okulumuz Harita Kadastro Programı öğrencilerine, çalıştıkları birimlerde yürüttükleri haritacılık faaliyetlerinden, mezun olduktan sonra çalıştıkları kurum ve kuruluşlardaki haritacılık faaliyetlerden ve meslekte başarılı olmak için öğrencilerimizin izlemesi gereken yollardan bahsetmişlerdir.

Katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesine ve konuşmacılarımıza teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, Perşembe