Okul Destek Projesi Kapsamında Okulumuzu Öğrenci Ziyareti (Ortaokul Öğrencileri)

28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 16.30’da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi aracılığı ile 6-7-8. sınıf ortaokul öğrencilerinden oluşan bir grup okulumuzu ziyarete gelmiştir.

Okulumuzun girişinde tanışma ve ikramların ardından konferans salonuna geçilmiş,  Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hülya GENÇER ÇAĞLAR okulumuz hakkında genel bilgiler vermiş ve görsel olarak okulumuzun tanıtımını yapmıştır. Daha sonra Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sibel MANİSALI okulumuzun bölümlerini slaytlarla tanıtmış, mezunlarımızın edindiği mesleklerle ilgili genel bilgiler vermiştir. Bilim; sanat ve sporla birleşince anlam kazanır düşüncesinden hareketle bazı sanat ve spor dalları da bu etkinlik kapsamında slaytlar ve sergiler aracılığıyla öğrencilere tanıtılmaya çalışılmıştır. Çeşitli bölümlerimizden gönüllü öğrencilerimiz de bu etkinliğe destek vermişlerdir.

Bu kapsamda Ömer ŞAVLI ile İsmail ŞAVLI ağaç oymacılığı ve gemi maketi yapımıyla ilgili küçük bir sergi açmış, İsmail ŞAVLI bu sanatla ilgili bilgilendirme konuşması yapmış; diğer yaptığı bisiklet sporu, kampçılık, uçurtmacılık, karikatür, resim ve ağaç oymacılığı eserlerinin resimlerinden oluşan slaytlar sunmuştur.

Yusuf Can KÖMÜR isimli büro yönetimi 1.sınıf öğrencimiz, yaptığı ve ödüller aldığı Uzakdoğu savunma sporu olan Wushu Sanda isimli spor dalının ekipmanlarını sergileyerek, slaytlar ve videolarla tanıtmıştır.

İhsan KESKİN isimli internet ağ teknolojileri 1.sınıf öğrencimiz, slaytlarla ve açıklamalarla küçük bir Android Mobil uygulama örneği etkinliği sergilemiştir.

Misafir öğrencilere hocalarımız ve gönüllü öğrencilerimiz aracılığıyla konferans salonundan sonra okulumuzun sınıfları, elektrik-elektronik laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarları, makine ve otomotiv laboratuvarları ve diğer fiziksel olanakları gezdirilerek gösterilmiştir.

Etkinliğin sonunda Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eren GÜL; Tavşanlı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Havva CEYLAN’a, Öğretmenler Emine BİRAL ve Rümeysa ÖZDEN’e, okulumuz Teknik Personeli İsmail ŞAVLI’ya, ahşap gemi sanatçısı Ömer ŞAVLI’ya, öğrencilerimiz Yusuf Can KÖMÜR ve İhsan KESKİN’e, Öğr. Gör. Sibel MANİSALI ve Öğr. Gör. Hülya GENÇER ÇAĞLAR’a etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek birer teşekkür belgesi takdim etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, Pazartesi