Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yılı ve Milli Mücadele Ruhu ve Ağaç Dikme Etkinliği

05 Nisan 2019 Cuma günü Saat 10:00 da Devlet Ana Kız İmam Hatip Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Tavşanlı Bil Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel KARA ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA ve Fakültemiz Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Bülent CIRIK’ın da konuşmacı olarak katıldığı Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yılı ve Milli Mücadele Ruhu” Konulu konferans verilmiştir. Konferans bitiminde saat 11:30 da lise öğrencileri ile ağaç dikimi etkinliği yapılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, Pazartesi