Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Okulumuzu Ziyareti

25 Nisan 2019 Perşembe günü Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita-Tapu-Kadastro, Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü 12. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Misafir öğrencilere hocalarımız aracılığıyla okulumuzun sınıfları, elektrik-elektronik laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarları, makine, otomotiv ve harita laboratuvarları ve diğer fiziksel olanakları gezdirilerek gösterilmiştir. Ardından konferans salonuna geçilerek; Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Emre GEDİK okulumuz hakkında genel bilgiler vermiş ve görsel olarak okulumuzun tanıtımını yapmıştır. Daha sonra Öğr. Gör. Ahmet USLU Harita Kadastro programını, Öğr. Gör. Beyza KALE KURHAN ve Öğr. Gör. Nur HOŞGÖR Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programını tanıtarak; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak amacıyla genel bilgiler vermişlerdir. Ayrıca öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkânı bulmuşlardır.

Okulumuzu ziyaret eden öğrencilere ve onların değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, Cuma