2019 Yılı Mezuniyet Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı meslek yüksekokulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere ödül ve başarı belgeleri takdim edildi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu kampüs alanı içerisinde yapılan törene; Kaymakam vekili Ali BEZİRGAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ATABAY, Kyk Arslanbey yurdu mdürü Ahmet TAŞ, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu müdür yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunuşu ile başlayan tören, okul birincisinin konuşması, dereceye giren öğrencilere ödül ve başarı belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile sona erdi. Tören alanında tüm katılanlara geleneksel pilav takdimi yapıldı. Törene katılan öğrenciler  ve aileleri mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019, Çarşamba