Dış Ticarette İstihbarat Yöntemleri Sertifikalı Eğitim Programı

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında 24 Ekim 2019 tarihinde saat 19.30'da Kütahya Çini Sarayı Dış Ticaret Sorumlusu Aydın BAŞBEY, İletişim Uzmanı ve Sanatçı (Film-Dizi Oyuncusu) Yazen SHABANEH, Dış Ticaret Uzmanı-MYB Bilgi Teknolojileri ve İnterport Denizcilik Firmalarının Kurucusu Mustafa Yasin BAŞTUĞ tarafından "Dış Ticarette İstihbarat Yöntemleri" konulu sertifikalı eğitim konferansı verilmiştir.

Dış Ticarette Firmaların üretmiş oldukları mallarını uluslararası pazarlarda pazarlayabilmek için hangi ülkelerin uygun olacağı konusunda dış ticarette istihbarat yöntemleri eğitimi verilmiştir. Eğitime DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Sibel MANİSALI, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Hülya GENÇER ÇAĞLAR ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun bir şekilde katılım göstermişlerdir. Konferanstan sonra eğitim için önden kayıt yaptıran öğrencilere ve katılımcılara sertifikaları Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Davut Efe ve sekreteri sayın Mücella KIR tarafından dağıtılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, Çarşamba