Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitimi

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 05 Aralık 2019 tarihinde saat 19.30'da Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Meltem DİL ŞAHİN tarafından "Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitimi" konulu konferans verilmiştir.

Özellikle çalışma hayatında başarılı olabilmek için ve mezun olunca iş başvurusu yapacak öğrencilerimiz için çok faydalı olacak olan etkili iletişim yöntemleri eğitimine öğrencilerimiz, hocalarımız ile ticaret ve sanayi odası üyeleri yoğun bir ilgi göstermiştir. İletişim yöntemleri, sözlü ve sözsüz (beden dili ile) iletişim; doğruları ve yanlışlarıyla, püf noktaları ve örneklerle anlatılmış, katılımcılar tarafından oldukça verimli bir eğitim olmuştur. Eğitime Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri, DPÜ Öğretim Üyesi Dr.İçlem ER, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Hülya GENÇER ÇAĞLAR, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Sibel MANİSALI, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Nur HOŞGÖR, Öğr.Grv.Anıl Hekim ve Öğr.Grv.Nedret KORKMAZ ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun bir şekilde katılım göstermişlerdir. Konferanstan sonra öğrencilere eğitime katılım belgeleri dağıtılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, Salı