Öfke ve Öfke Yönetimi Eğitimi

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 11 Aralık 2019 tarihinde saat 20.00'da Uzman Klinik Psikolog Oğuzhan AKBOYA ve Psikoterapist/Psikolojik Danışman Saadet IRGAT  tarafından "Öfke ve Öfke Yönetimi Eğitimi" konulu konferans verilmiştir.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Sibel MANİSALI, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE'nin Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerine yapmış olduğu destek ve yardımları anlatan kısa bir teşekkür açılış konuşması yapmış ve Sayın Davut EFE'yi kürsüye davet etmiştir. Davut EFE de öğrencilere kendini ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptıklarını kısaca anlatan bir konuşma yapmıştır.

Daha sonra Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU kendisini, firmasını, yaptığı işleri ve Simav'ı tanıtan kısa bir konuşma yapmıştır.

Bunların ardından özellikle öfkeyi kontrol etmek için yapılması gerekenler; yapılan doğrular ve yanlışlar uzman psikologlar tarafından anlatılmış, çok öfkelendiğimizde sakinleşmek için neler yapılabileceği, kendini değerlendirme konusunda eğitim verilmiştir. Eğitime Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Davut EFE, meclis başkanı İlhami Aydın, oda üyeleri ve çalışanları, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Hülya GENÇER ÇAĞLAR, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Sibel MANİSALI, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Nur HOŞGÖR, Öğr.Grv.Anıl HEKİM, Dr.Öğretim Üyesi Zeynep ŞİMŞEK ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun bir şekilde katılım göstermişlerdir. Konferanstan sonra öğrencilere Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından katılım belgeleri dağıtılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, Çarşamba