“Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Büroları” (Lihkab) Konulu Söyleşi

09 Mart 2020 Pazartesi günü saat 11:00’de Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda, Harita Kadastro programı 2’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Büroları” (LİHKAB) konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi, Kütahya LİHKAB Yetkilisi Mustafa ÖZDEN ve Tavşanlı LİHKAB Yetkilisi Emir Murat CEZAYERLİ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi de lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Büroları Temsilcileri, LİHKAB’ların yapmış olduğu işler hakkında teknik ve hukuki bilgi verip uygulama sırasında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yöntemlerinden bahsetmişlerdir.

Söyleşiye Okul Müdürü Doç.Dr. Cengiz DURAN,  Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mehmet ÖZKAYA, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Emre GEDİK, Öğr. Gör. Ahmet USLU, Öğr.Gör. Saim ŞENTÜRK, Yüksekokul Sekreteri Ali AYAZ ve öğrenciler katılmıştır.

Programın sonunda, konuşmacılara Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, Pazartesi