Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’ndan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.ş. Fabrikasına Teknik Gezi

Sakarya’da üretimini sürdüren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. fabrikasına, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü bünyesinde yer alan Otomotiv Teknolojisi programı öğrencileri bölüm hocaları nezaretinde 12.03.2020 tarihinde bir teknik gezi düzenlemişlerdir. Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ nezaretinde öğrenciler fabrika pres, kaynak ve montaj bölümlerini yerinde incelemişlerdir. Ayrıca fabrika eğitim salonunda kurum kültürü, istihdam olanakları ve yeni nesil araç teknolojileri hakkında sorular sorarak güncel bilgiler almışlardır.

Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ bölüme hibe edilen Toyota Corolla marka otomobil ve gerçekleştirilen teknik gezi anısına fabrika yöneticilerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa AYDIN, Genel Sekreter Atilla BATUR ve Okul Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran adına şilt ve plaket takdim etmişlerdir. Desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa AYDIN ve Genel Sekreter Atilla BATUR’a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2020, Perşembe