Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Tavşanlı Sanayi Odasına Ziyaret

Tavşanlı MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran ve Tavşanlı MYO Sekreteri Ali Ayaz Tavşanlı  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Demirci’ye annesinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette  Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı'da bulundu.

Yasin Demirci, Esnaf ve Sanatkâr Odasında kuracakları sosyal tesiste üniversite ile işbirliği içinde olmak istediklerini belirtti.  Bunun için Esnaf ve Sanatkâr Odasının yürütülen Uygulamalı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurslarının  Tavşanlı MYO tarafından yürütülmesini arzu ettiklerini belirttiler. Bununla ilgili olarak işbirliği protokolü yapmayı arzu ettiklerini beyan ettiler.

Tavşanlı MYO Müdürü Cengiz Duran ise  Tavşanlı Esnaf ve Sanatkâr odası başkanına  bu güzel işbirliği önerisi için  teşekkür etti. Yapılan bu öneriyi en kısa sürede Rektörlüğe ileteceklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal'ın Sivil toplum Kurumlarının öneri ve işbirliğine her zaman önem verdiğinin altını çizdi.

Tavşanlı MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran ve Tavşanlı MYO Sekreteri Ali Ayaz, Tavşanlı Sanayi Odası başkanı Davut Efe’ye de ziyarette bulundular. Doç. Dr. Cengiz Duran Davut Efe'ye Tavşanlı'da kurulacak Tavşanlı Organize Sanayi Meslek Yüksek Okulu hakkında  bilgi verdi. Tavşanlı MYO Müdürü, Tavşanlı OSB Başkanına,  üniversiteye devredilen Tavşanlı OSB'deki bina ve laboratuvar araç ve gereçleriyle  ilgili teşekkür etti.

Tavşanlıda Kurulacak OSB MYO'da  Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal ve  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksek  Okulu Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Aydın'da verdikleri katkıyı  ve önemi  anlattı.

Tavşanlı MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran Tavşanlı OSB başkanından yeni kurulacak meslek yüksekokulu için katkı vermelerini istedi. Tavşanlı OSB Başkanı Davut Efe, Tavşanlı OSB Meslek Yüksekokulu için ellerinden gelen tüm katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Davut Efe ayrıca,  yeni kurulacak OSB MYO için Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'nın  katkılarını belirtti.  Doç. Dr. Cengiz Duran  Tavşanlı OSB Başkanı Davut Efe'ye ve Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'ya   yeni kurulacak Organize Sanayi MYO için verdikleri ve verecekleri katkı için teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, Salı