Rektörümüz Kazım Uysal ve Beraberindeki Heyetin Tavşanlı Belediyesi’ni Ziyareti

09.12.2020 tarihinde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kazım UYSAL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Levent MERCİN, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Şahmurat ARIK, Genel Sekreter Sayın Prof. Dr. Atilla BATUR, Müdürümüz Sayın Prof.Dr. Cengiz DURAN ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet ÖZKAYA'dan oluşan heyet, Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER'i ziyaret etti.  Ziyarette, Tavşanlılı sinema yönetmeni merhum Ahmet ULUÇAY anısına bir sempozyum ve film festivali düzenlemek için üniversitemiz ile Tavşanlı Belediyesi arasında işbirliği yapılması,  belediyenin bu konudaki mekan, ağırlama ve konaklama ile sponsorluğu üzerinde mutabakata varıldı.  Bu konuda bir protokol hazırlanıp iki kurum arasında imzalanarak hayata geçirilecek.  Bu proje ile merhum Yönetmen Ahmet ULUÇAY,  düzenlenecek sempozyumla ülkemizin ve yabancı sanatçılarında katılımıyla anılacak,  Tavşanlı markasının ulusal ve uluslararası alanda ön plana çıkarılması ve tanıtılması sağlanacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, Perşembe