“Bireysel ve Toplumsal Ortak Afet Kültürü” Etkinliği Sonunda Yapılan Online Yarışmayı Kazanan Katılımcılara AFAD Çantaları Teslim Edildi.

Bireysel ve Toplumsal Ortak Afet Kültürü” etkinliği sonunda yapılan online yarışmada soruları hızlı yanıtlayarak birinci olan okulumuz Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Halil İbrahim DEMİR, Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK tarafından tebrik edilerek kendisine AFAD çantası hediye edildi.  Yarışmada ikinci olan okulumuz Bilgisayar Programcılığı (İÖ) öğrencisi Ezgi ÖZEN ve üçüncü olan  Murat ÇAKMAK’ın çantaları kendileri adına Halil İbrahim DEMİR’e verilerek adreslerine gönderildi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2021, Cumartesi