Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programı Dönem Sonu Projeleri Sergisi

Okulumuz akademik ve idari personelinin katılımlarıyla Otomotiv Programı öğrencileri tarafından hazırlanan proje ödevleri tanıtıldı. Projelerin tanıtımı Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Akif KUNT ve Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ tarafından yapıldı. Yapılan sunumda Otomotiv Programı’nın kurulduğu tarih itibariyle gelişimi, akademik personellerin çalışmaları ve yapılan faaliyetler anlatıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından yapılan proje uygulamalarının demo sunumları yapıldı. Kar paletli bisiklet, go-kart araç, motorlu bisiklet, kesit şanzıman ve motor uygulamaları, dizel yakıt enjeksiyon sistemi uygulamalarını kapsayan projelerin sunumu akademik ve idari personel tarafından büyük ilgi gördü.

Sunum sonrasında değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet ÇELİK mesleki ve teknik eğitimde uygulamanın verilen eğitim faaliyetlerindeki en önemli unsur olduğunu ve öğrencilerin yaptıkları uygulama projelerinin başarısından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü akademik personellerine ve sunuma katılan idari ve akademik personele teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, Çarşamba