2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Yapıldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Tavşanlı Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz, DPÜ Tavşanlı Yerleşkesi'nde, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile birlikte, 14.07.2021 tarihinde saat 15.00'te yapıldı.  Törene, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İsmail AKA, Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Sayın Bilal KIYAK, Ticaret ve Sanayisi Odası temsilcisi Hasan Hüseyin ÇAKMAK, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrenci ve öğrenci yakınları katıldı.
Pandemi tedbirleri gözetilerek yapılan törende, kampüsümüzde bulunan iki okul adına Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. İsmet ÇELİK konuşma yaparak, öğrencilerimize bundan sonraki hayatları için tavsiyelerde bulunup başarılar diledi. Prof.Dr.Çelik okullar hakkında bilgi vererek öğrencilerimize gelecek yaşamlarında problem üreten değil çözüm üreten insanlar olmaları; milli birlik ve beraberlik duygularından asla taviz vermemeleri tavsiyelerini iletti. Okul Müdürümüz ayrıca Kampüs binalarımızın yapılmasında önemli destekleri olan tüm eski belediye başkanlarımıza ile şu anki Belediye Başkanımız Mustafa GÜLER’e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut EFE’ye, Korkmazlar A.Ş. Başkanı Zeynel KORKMAZ’a, GLİ İşletmesi Emekli Müdürü Mustafa Kemal PENBE’ye,  Yüksekokul Yardımlaşma-Yaşatma Derneği eski Başkanı Eczacı Mesut KAPLAN’a ve tüm Tavşanlı halkına teşekkürlerini iletti.
Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim elemanları adına Sayın Doç. Dr. Uğur CEYLAN,  Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları adına ise Sayın Öğr. Gör. Mustafa Çağrı DEMİR konuşma yaptı. Törenin devamında başarılı öğrencilere, başarı belgesi ve hediyeleri takdim edildi.
Törene öğrenciler, velilerimiz tarafından ve ilçemizden çok sayıda katılım gösterildi. Törenimize katılan bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, Cuma