Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenimizde, Mezun Öğrencilerimiz Mezuniyet Belgeleri ve Meşhur Tavşanlı Leblebisi ile Uğurlandı.

Meslek Yüksekokulu Mezuniyet törenimizde, Mezun Öğrencilerimiz MEZUNİYET BELGELERİ ve MEŞHUR TAVŞANLI LEBLEBİSİ ile uğurlandı.

Pandemi tedbirlerinin uygulandığı ve yoğun katılımın olduğu mezuniyet törenine katılan Tavşanlı Belediye Başkanlığımıza, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odamıza, diğer kamu ve özel kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, değerli öğrencilerimiz ile yakınlarına, akademik ve idari personelimize teşekkür eder, Öğrencilerimize gelecek yaşamlarında başarılar dileriz.

Ayrıca Tavşanlı Leblebiciler Odası Başkanımız Sayın İsmail ŞEN ve öğrencilerimize Leblebi ikramında bulunan EFEM KURUYEMİŞ'e katkıları için teşekkürler.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, Çarşamba