Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu’ndan Öğr. Gör. Teğmen Hakan Ayhan Dağıstanlı ve Kütahya Evliya Çelebi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’den Acil Tıp Doktoru İhsan Doğrul’un Okulumuza Ziyareti

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu’dan Öğr. Gör. Teğmen Hakan Ayhan DAĞISTANLI ve Kütahya Evliya Çelebi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden Acil Tıp Doktoru İhsan DOĞRUL; okulumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette; Müdürümüz  Prof. İsmet Dr. ÇELİK,  Sn. DAĞISTANLI ve Sn. DOĞRUL fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. ÇELİK; Tavşanlımızın iki değeri olan Sn. DAĞISTANLI ve Sn. DOĞRUL’a ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2021, Pazartesi