Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Tarafından Mekanda Erişim Konusunda Okulumuza Turuncu Bayrak ve Belgesi

Yükseköğretimde öğrenim gören engelli öğrencilerin fiziksel mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratmak ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla Engelsiz Üniversite Ödülleri ilk defa 2018 yılında verilmeye başlanmış ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz MEKANDA ERİŞİM konusunda TURUNCU BAYRAK almaya layık görülmüştür. YÖK tarafından verilen Turuncu Bayrak ve Belgesi Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL tarafından okulumuza, yapılan törenle teslim edilmiştir. Törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla BATUR, Meslek Yüksekokulu Yöneticilerimiz ve personeli, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Necati Yakup ÜNALLI ile Tuncay DEMİREZEN de katılmışlardır. Yapılan bayrak ve belge tesliminin ardından Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK okulumuzda yapılan enerji verimliliği, su tasarrufu çalışmaları, çevre düzenlemeleri, okulumuzda planlanan geri dönüşümlü-biyoyakıt proje çalışmaları ve diğer konularda Rektörümüzü bilgilendirmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2021, Pazartesi