Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Arasında Ortak Proje Çalışmaları ve Bu Kapsamda Karşılıklı Atölyelerin Kullanımı Konusunda Fiilen Çalışmalar Başladı.

Aynı zamanda proje okulu olan, köklü bir geçmişe sahip, güçlü eğitimci kadrosuna ve ülkemizdeki meslek liseleri arasında en iyi alt yapılardan birine sahip olan Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile; güçlü bir akademik kadroya ve iyi bir alt yapıya sahip DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekolumuz'un yapacakları ortak ve birbirini tamamlayıcı çalışmalar ile bölgemiz ve ülkemiz için önemli projelere imza atılacaktır. DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürlük Makamında gerçekleşen toplantıda, Okul Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Refik Raşit Büyükkağnıcı yaptıkları ortak açıklamada “yasa-yönetmelikler çerçevesinde ülkemizin ve bölgemizin teknolojik alanda gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurumlar arası diyalog ve karşılıklı potansiyel alt yapılarının birbirini tamamlayacak şekilde kamu yararına kullanımının önemini vurgulayarak bu konuda yoğun işbirliği içinde olacaklarını” belirttiler. Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye şefleri Güven Yılmaz ve Hüseyin IŞIK’ında katıldıkları toplantıda yenilenebilir enerji kaynaklarından yakıt üretimi konusunda pilot bir ünitenin Tavşanlı MYO’nda kurulacağı müjdesi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, Cuma