Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Etkinliği

7 Ekim 2021 Perşembe günü yeni kayıt olan öğrencilerimiz için oryantasyon etkinliği düzenlendi. Teknik ve Sosyal Programlar için üç ayrı oturum şeklinde düzenlenen oryantasyon etkinliğine; yeni kayıt olan öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız, idari persenlimiz, Okul Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet ÖZKAYA ve Öğr. Gör. Deniz KAPTAN katıldı. Etkinliğin sunumunu, Öğr. Gör. Mustafa Çağrı DEMİR yürüttü.

Okulumuz ve ilçemiz imkanlarının tanıtıldığı oryantasyon etkinliğinde, ilgili bölüm öğretim elemanlarımız ve müdür yardımcılarımız öğrencilerimize bölümleri ve okulumuz işleyişi konularında tanıtım ve tavsiyelerde bulundu. Öğrenci işleri personelimiz Memur Kadir DURMUŞ ise öğrencilerin faydalanabilecekleri haklardan bahsederek, öğrenci işlerinde sıklıkla karşılaşılabilecekleri işlemler konusunda  kendilerine yol gösterdi.

Etkinlik kapsamında Müdürümüz Prof. Dr. ÇELİK ise, yeni kayıt olan öğrencilerimizle sohbet ederek kendilerinden gelen soruları yanıtladı. Kendisi; zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve bölümlerini severek okumaları konularında tavsiyelerde bulunarak, pandemi konusundaki kurallarla ilgili hassas olunulması gerektiğini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021, Perşembe