Tavşanlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün Öğrencilerimize Yönelik Tanıtım Toplantısı

11 Ekim 2021 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda saat 14:00’de Tavşanlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün öğrencilerimize yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tavşanlı Gençlik Merkezi Müdürü Sn. Mustafa SERT, yaptığı sunumda; merkez bünyesinde faaliyet gösteren değerler atölyesi, dil eğitimleri atölyesi ve kamp faaliyetlerinin yürütüldüğü sağlıklı yaşam ve spor atölyesi gibi atölye ve kulüplerden bahsetti. İlgili faaliyetlerde gönüllülüğün ön planda olduğuna değinen SERT, gerçekleştirmek istedikleri faaliyet ve fikirlerle ilgili öğrencilerimizi merkeze davet etti.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021, Perşembe