Hisarcık Meslek Yüksekokulu’ndan Okulumuza Ziyaret

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Yüksekokul Sekreteri Arif KÖYLÜ ve Tapu ve Kadastro Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Fadim KOÇ okulumuzu ziyaret etti.

Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK’e; Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör.  Nur HOŞGÖR, Öğr. Gör. Deniz KAPTAN, Yüksekokul Sekreterimiz Ali AYAZ, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü’nden Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet USLU ve Öğr. Gör. Emre GEDİK de eşlik etti.

Ziyaret kapsamında yüksekokullar arasında yapılabilecek işbirlikleri konusunda fikir alışverişlerinde bulunuldu. Harita ve Kadastro Programı öğretim elemanlarımız, Hisarcık MYO bünyesinde bulunan Tapu ve Kadastro Programı’nın gelişimine katkı sağlamak adına bilgi ve tecrübelerini paylaşarak laboratuvarda kullandıkları cihaz ve yazılımlarla ilgili tavsiyelerini ilgili öğretim elemanına aktardılar.

Karşılıklı iyi temenni ve dileklerin ardından ziyaret son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2021, Cuma