Meslek Yüksekokulumuz, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Uslu Doktora Çalışmasını Başarıyla Tamamlayarak Doktor Ünvanı Almaya Hak Kazandı.

Meslek Yüksekokulumuz, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet USLU, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Anabilim Dalı'nda devam eden doktora öğrenimini başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Öğr. Gör. Ahmet USLU, Dr. Öğr. Üyesi Hakan UYGUÇGİL’in akademik danışmanlığında hazırladığı “Konumsal Analiz Yöntemleri ve Makine Öğrenmesi Entegrasyonu ile Kitle Kaynaklı Verilere Dayanarak Turizm Hareketliliğinin Haritalanması: Eskişehir Örneği” başlıklı doktora tez savunmasını başarı ile gerçekleştirerek "Doktor" ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Öğr. Gör. Dr. Ahmet USLU'yu tebrik eder, akademik hayatında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, Pazartesi