Tavşanlı MYO Tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Düzenlediği “Yönetici Geliştirme Programı Seminerlerine” Eğitim Desteği

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü bünyesinde planlanan, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul müdürlerine yönelik organize ettiği Yönetici Geliştirme Programı Seminerlerine DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak destek verildi.

20-24 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ve Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların müdürlerinin katılım sağladığı seminerde Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Mustafa Çağrı DEMİR tarafından eğitim verildi. Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulunun Konferans salonunda gerçekleşen eğitimin ilk gününde takım kurma, yönetme ve liderlik konuları ele alınırken diğer gün etkili iletişim, zaman yönetimi ve ikna konularına ayrıldı. Katılımcıların liderlik ve iletişim kabiliyetlerini arttırmayı hedefleyen gerek teorik gerekse pratik bilgilerin paylaşıldığı eğitimde katılımcıların elde ettikleri bilgileri meslek hayatlarının yanı sıra özel hayatlarında da kullanacaklarını dile getirmeleri eğitimin faydasını ortaya koydu. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemizin iş birliği ile yapılan seminer katılımcılar tarafından okulumuza yapılan olumlu geri dönüşler Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza bu hizmeti vermiş olmanın gururunu yaşattı.

Seminerlerin gerçekleşmesindeki görev alan Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Mustafa Çağrı DEMİR’e katkıları için teşekkür eder, görevlerinde başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022, Cumartesi