Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Fatih Kocaman ve Tavşanlı Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın İbrahim Karlı’dan Veda Ziyareti

Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Fatih KOCAMAN ve Tavşanlı Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın İbrahim KARLI Meslek Yüksekokulumuza veda ziyaretinde bulundular.

Müdürlük makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Okul Müdürümüz Prof. Dr. ÇELİK, Sayın KOCAMAN ve Sayın KARLI’ya yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diledi. DPÜ Tavşanlı yerleşkemizde bulunan biyoyakıt ünitesi ve lavanta bahçesinin gezilmesi ile ziyaret sona erdi.

Tavşanlımıza değer katan bu iki insanı hiç unutmayacağız.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, Perşembe