Kurtuluşumuzun 100. Yılında Şehitlerimizin Aziz Hatıralarını Okulumuzda Yaşatmak İçin Tavşanlı Şehitleri Fidanlığı Oluşturuldu.

Üniversite Senatomuzun aldığı karar ile Tavşanlı ilçemiz kayıtlarında yer alan, Terörle Mücadele ve Kıbrıs Barış Harekatında şehit olan askerlerimiz ile askerlik görevini icra ederken görevi sırasında şehit olan 34 askerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonuna isimleri verildi ve kampüs alanında  Tavşanlı Şehitleri Fidanlığı oluşturuldu.

Kurtuluşumuzun 100.yılı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 6. yılı ve Üniversitemizin Kuruluşunun 30. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile anıyor; Kahraman Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Hatıraları ebediyen okulumuzda yaşatılacaktır.

Tam ekran için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022, Pazartesi