Baştaş Grup’un Kurucusu ve Sahibi Ahmet Baş Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Baştaş Grup’un kurucusu ve sahibi Ahmet BAŞ 01.08.2022 tarihinde okulumuz ziyaret ettiler. Ziyarette Okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK Sayın Ahmet BAŞ’a okulumuzda gerçekleşen projeler ve okulumuzun tarihsel gelişim süreci hakkında bilgi verdiler. Okulumuzun biyo-yakıt makineleri üniteleri,  lavanta bahçesi ve şehitlerimizin hatıraları için ayrılan alanlar ziyaret edildi.

Onur konuğumuz Ahmet BAŞ, BAŞTAŞ Grup firması hakkında bilgilendirme yaparak sektöre 1980 yılında başladıklarını, ilk fabrikalarını 2000 yılında Bandırma’da hizmete açtıklarını ve 2003 yılında Tavşanlı'da 2. Üretim tesisini faaliyete geçirdiklerini belirtti. Ayrıca 2006 yılında Kütahya Baştaş Beton Parke-Bordür İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti adı altında son teknolojiyle donatılmış 3. fabrikalarını kurduklarını belirten Sayın BAŞ dünya standartlarında teknoloji anlayışı ile kendini sürekli yenileyen, kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinen ayrıca doğaya saygılı, çevreye duyarlı iş anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Karşılıklı iyi niyet ve yapılacak işbirlikleri konusunda yapılan değerlendirmelerin ardından ziyaret sona erdi. Ziyarete Baştaş Grup personeli İdris ÇELİK'de eşlik etti.

DPÜ Tavşanlı MYO olarak ziyaretiyle okulumuzu onurlandıran, Kütahya’da ve ülkemizde önemli hizmetlere imza atan Baştaş Grup Sahibi Sayın Ahmet BAŞ’a teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, Pazartesi