Bursa Uludağ Üniversitesi‘nden Meslek Yüksekokulu‘muza Ziyaret

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK Meslek Yüksekokulu’muzu ziyaret ettiler. 17 Ağustos 2022 günü gerçekleşen ziyarette iki okul arasında yapılabilecek eğitim-öğretim ve proje işbirlikleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Harmancık MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Veysel KAPÇAK, Okul Sekreteri Bayram ÖZTÜRK ile Tavşanlı MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR ve Okul Sekreti Ali AYAZ’ın da eşlik ettikleri ziyarette Tavşanlı MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve yürütülen projeler hakkında ziyaretçilerine bilgiler verdi. Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr. ERCAN ve Tavşanlı MYO Müdürü Prof.Dr.ÇELİK yaptıkları ortak açıklamada her iki okulun birbirine yakın konumda olmasından dolayı yapabilecekleri eğitim-öğretim ve projeler konusunda bir çok faaliyet olacağını belittiler. Yapılacak ortak çalışmaların Bursa Uludağ Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi arasında işbirliğinin arttırılmasına katkı sağlayacağını belirten Sn.ERCAN ve Sn.ÇELİK üretecekleri projeler ile bölgeye verebilecekleri destekler konusunda da işbirliği düşüncelerini ifade ettiler.

Ziyaretin devamında Tavşanlı MYO binası ve kampüs içerisindeki lavanta bahçesi, biyoyakıt makineleri ünitesi ve şehitlerimizin hatıralarına oluşturulan alanlar gezildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK, DPÜ Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK’e bilgi paylaşımları ve ağırlamaları dolayısıyla teşekkür ettiler. Prof.Dr.İsmet ÇELİK’de ziyaretleri ve samimi bilgi paylaşımlarından dolayı Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK’e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2022, Perşembe