Balıköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Artun’un Okulumuzu Ziyaretleri

Balıköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet ARTUN 17 Ağustos 2022 tarihinde okulumuzu ziyaret leriyle onurlandırdılar. Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK Belediye Başkanı Sayın ARTUN’u Tavşanlı MYO, MYO’nun devam eden projeleri ve hedeflenen projeleri hakkında bilgilendirdi. Sayın ARTUN’da Balıköy Belediyesi hakkında Prof.Dr.ÇELİK’i bilgilendirdikten sonra yapılabilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu. Balıköy Beldesinde madencilik, orman ürünleri endüstrisi, tarımın güçlendirilmesi ve organize sanayinin oluşturulması konusunda yoğun gayretleri olan Başkan ARTUN, hedefledikleri projeleri hakkında okul müdürümüzü bilgilendirdiler. Okul Müdürü Prof.Dr.ÇELİK başkan ARTUN’un çalışmalarını ve gayretlerini takdirde izlediğini belirterek Üniversite olarak yapacakları projelerinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin devamında Tavşanlı MYO binası ve kampüs içerisindeki lavanta bahçesi, biyoyakıt makineleri ünitesi ve şehitlerimizin hatıralarına oluşturulan alanlar gezildi.

Tavşanlı Balıköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet ARTUN, DPÜ Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK’e değerli bilgi paylaşımları ve okulun gelişmesine katkıları dolayısıyla teşekkür ettiler. Prof.Dr.İsmet ÇELİK’de ziyaretleri ve  samimi işbirliği düşüncelerinden dolayı Sayın Ahmet ARTUN’a teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2022, Perşembe