İlçemize Yeni Atanan İdarecilerimize Ziyaret

İlçemize yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.İsmail BAYAR, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet KOÇAK ve İlçe Orman İşletme Müdürü Serdar AKSU’yu okul müdürlüğümüz ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK ilçemize yeni atanan idarecilerimize başarılar ve yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Görev yapacakları süre içerisinde Üniversitemiz ile kurumlar arasında işbirliğine verdiği önemi vurgulayan Prof.Dr.Çelik yapılacak işbirlikleri konusunda değerlendirmeler yaptı. Komutanımız ve Müdürlerimiz de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nun ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek her konuda Tavşanlı MYO’u ile işbirliğine hazır olduklarını ve iş birliğine önem vereceklerini belirttiler. Eğitim öğretim faaliyetlerine verilen desteğin ve nitelikli insan yetiştirmenin öneminin vurgulandığı görüşmeler hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Ziyaretlere Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR ve Öğr.Gör.Deniz KAPTAN ile MYO Sekreteri Ali AYAZ eşlik ettiler.

DPÜ Tavşanlı MYO olarak İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.İsmail BAYAR, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet KOÇAK ve İlçe Orman İşletme Müdürü Serdar AKSU’ya ilçemize yeni atanmaları dolayısıyla yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, Pazartesi