Girne Amerikan Üniversitesi, Tavşanlı Mesleki Eğitim Merkezi ve Tavşanlı Esnaflarından Okulumuza Ziyaret

Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ramazan ÇAKIR, Tavşanlı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat KILDIRAN, Tavşanlı’da faaliyet gösteren Bereket Tarım Firması Sahibi Abdullah İDİNÇ ve Tavşanlı esnaflarından Ahmet ÖZMEN okul müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK’i ziyaret ettiler. Ziyarette Prof.Dr.ÇELİK okulumuz, okulumuzda gerçekleştirilen enerji verimliliği, çevre, su tasarrufu ile biyoyakıt projeleri hakkında konuklarını bilgilendirdi ve konuklarının ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Doç.Dr.ÇAKIR okulumuzu tanımış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti ve Girne Amerikan Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat KILDIRAN ise merkezlerinde yapılan faaliyetler hakında bilgilendirme yaptı. Bereket Tarım firması sahibi Abdullah İDİNÇ ve esnaf Ahmet ÖZMEN’de kendi faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler ve okulumuzda yapılan çalışmaları takdirle izlediklerini belirttiler ve okulumuza yöremize katmış olduğu değerlerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretin devamında DPÜ Tavşanlı Kampüsünde şehitler hatırasına oluşturulan alanlar, lavanta bahçesi ve biyoyakıt makineleri ünitesi gezildi ve sonrasında hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ziyaret sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2022, Cumartesi