Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Okul Yönetimimiz, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin BASKIN’ı ziyaret ederek, ilçemize atanmaları dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR ve Öğr.Gör.Deniz KAPTAN ile Okul Sekreteri Ali AYAZ ve teknik personel İsmail ŞAVLI'nın katılımıyla yapılan ziyarette DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve Üniversitemiz hakkında Kaymakamımız bilgilendirildi. Prof.Dr.İsmet ÇELİK MYO’nun bölümleri, öğrenci sayıları ve devam eden projeler hakkında Sn.BASKIN'a bilgi verdi ve üniversitelerinde akademik eğitimin yanısıra bölgeye hitap eden projeler üretmenin temel amaçları olduğu vurguladı. Sayın Kaymakamımız Hayrettin BASKIN’a okul imkanları ve teknik personel İsmail ŞAVLI’nın katkılarıyla CNC frezeleme teknolojisi kullanılarak yapılan 2.5 boyutlu “Tavşanlı Kaymakamlığı Amblemi” Prof.Dr.ismet ÇELİK tarafından hediye edildi. Okul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR de kampüs lavanta bahçesinden elde edilen lavantaları Kaymakamımıza hediye ettiler.

Kaymakam Hayrettin BASKIN, eğitim-öğretimin önemini vurgulayarak, üniversitelerin nitelikli insan yetiştirmedeki önemini vurguladılar ve okul yönetimimize başarılarının devamını dilediler. Sayın Kaymakamımız ayrıca, DPÜ Tavşanlı MYO Yönetimin kendilerini ziyaretlerindan dolayı duyduğu memnuniyeti ve okul yönetimine teşekkürlerini belirttiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak ilçemize atanan Kaymakam Hayretin BASKIN’nın yeni görev yerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2022, Çarşamba