Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Kaptan Antalya - Akdeniz Üniversitesi‘nde Gerçekleştirilen Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı (Asyu 2022)’na Katılım Sağladı.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz KAPTAN doktora tez çalışması kapsamında, “Feedforward Compensator Design in Traction Motor Drive for Electric Vehicles via Frequency Based System Identification” başlıklı bildiri ile Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, 7-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı (ASYU 2022)’na katılım sağladı.

Konferansta Öğr. Gör. KAPTAN; yürüttüğü simülasyon çalışmaları kapsamında elektrikli araç motor sürücü sisteminde elde ettiği performans ve konfor iyileşmeleri konusunda sunum gerçekleştirdi. Çalışmada, araç aktarma organında, vites değişimi esnasında meydana gelen bozucu etkiler, tasarlanan kompenzatörler vasıtasıyla azaltılmakta ve sürüş konforu ve verimlilik açısından iyileşmeler elde edilmektedir.

Kendisini ve çalışma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2022, Cumartesi